Leo D. Lichteberg

Bezorgingtijden van fysieke boeken en tijdschriften

Onze boeken en tijdschriften worden geleverd door uitgeverij de Liberscoop. De bezorging van de bestellingen worden door PostNL zowel als pakketpost bij je aan de deur afgeleverd of in het geval van een busstuk in de brievenbus bezorgd.

 

Wij hanteren de volgende stelregel, de te verwachten bezorgdag:

 

Maandag tot en met vrijdag; bezorging twee tot vijf werkdagen.

Zaterdag/Zondag                                             twee tot zeven werkdagen

 

 

Bezorging naar België
Het bezorgen van bestellingen naar België duurt ongeveer 5 tot 10 werkdagen.

 

Bezorging digitale producten

E-books zijn direct na betaling te downloaden via de downloadlink in een los gestuurd e-mail. De bezorging van deze e-mail kan tot 60 minuten duren. Controleer bij geen ontvangst ook altijd de spambox!

 

 

 

Verzendkosten

Liberscoop rekent geen verzendkosten vanaf 20.00 euro

 

Verzendkosten digitale producten

Digitale bestellingen zoals (brei/haak)patronen worden digitaal beschikbaar gesteld in je persoonlijk account. De link om e-books te downloaden worden via een aparte e-mail naar je toegestuurd. Het is dus belangrijk om het juiste e-mailadres bij het bestellen aan ons door te geven. Voor het verzenden van digitale producten brengen wij uiteraard geen verzendkosten in rekening.

 

 

 

Op de hoogte blijven van je bestelling

Zodra je pakket is ingepakt stuurt POSTNL je een e-mail met een Track & Trace. Als de bezorger onderweg is met je pakket, ontvang je een mail met het verwachte bezorgmoment.

Woon je in België en/of bestel je een product dat we niet meteen kunnen uitleveren (bijvoorbeeld een reservering/pre-order of een boek dat in herdruk is)? Dan kun je je bestelling op dit moment helaas nog niet online volgen. Wil je meer details over je levering? Neem dan contact op met onze Klantenservice.